Целокупната кореспонденција во врска со можностите за работа на Lear Corporation ќе дојде од адресата е-пошта„ @ lear.com “. Ако сте избрани за интервју, тоа ќе биде формално спроведено со помош на воспоставена платформа за состаноци или по телефон. Ве молиме, проверете дали е валидна комуникацијата во врска со вработувањето во Lear Corporation, пред да дадете какви било лични информации. 

Придружете се на базата на таленти

Въведете имейл адреса си, за да ни разкажете за себе си. Ние ще ви изпращаме информация за възможностите за работа и събитията, които съответстват на вашите интереси.

Вече сте член?